Recenzije

9,0
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,4
Udobnost
8,9
Lokacija objekta
8,4
Sadržaji
8,6
Osoblje
9,5
Omjer cijene i kvalitete
9,1

Recenzije

    Morana Jednačak
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    5. siječnja 2018.

    Preporuka svima!

    Sve je savršeno! Nemam niti najmanju zamjerku.
    Ljubaznost osoblja, urednost soba, ugodna atmosfera, odličan doručak, blizina centra, ma sve je za 10! :)
    Zuzana
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    21. svibnja 2018.

    Pretty little hotel with lovely back garden

    not enough electric sockets, we found only 2 available in the whole room.
    Pretty little hotel, clean, well equiped for a short stay. Friendly, helpful staff. Nice breakfast. Located close to the city centre but be prepared to walk a bit up the hill. we loved the back garden
    Line
    dk

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    20. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Slagana
    mk

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    20. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Frances Sismondo
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    4,6
    20. svibnja 2018.

    Leonardo

    Far from center. Bed uncomfotable. Shower facility challenging
    Staff was awesome
    Inna Kudrjasova
    lv

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    14. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Nderim
    xk

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    7. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Darius
    lt

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    29. ožujka 2018.

    Good

    It depend on you - better rooms are a little bit more expensive. In general hotel is very good.
    Good, quit place. But really good-perfect rooms are only in 2th floor - they are more expensive. 1th floor (ground) - rooms more simply, just good or so so.
    Inna Kudrjasova
    lv

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    11. ožujka 2018.
    I like all: people, facilities, food and weather too.
    Inna Kudrjasova
    lv

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    6. ožujka 2018.
    I like this place very much <3 Wanna come back sometimes as traveller
    Darius Zvironas
    lt

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    28. veljače 2018.

    100% price/quality

    Quit place, simple but comfort room
    Paul
    lv

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    28. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marin
    bg

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    18. veljače 2018.
    A small and cozy hotel, located in a quiet neighborhood, not far from the major tourist attractions of Skopje. Our room was on the second floor, and it was nice, clean and comfortable. The parking was very convenient too. Overall we really enjoyed our stay, even though it was just a short one.
    Selina Pettersen
    mk

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    4. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Herrjohnstein
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    29. siječnja 2018.
    Eggs were cold. Other than that, this hotel was a very good place to stay in Skopje.
    Great place to stay. Really liked the comfort level of the rooms. The breakfast was ok. Good variety of fruits, breads, and meats.
    Yllka
    al

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    15. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ruta
    lt

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    10. siječnja 2018.

    I choosed this hotel for others my stay in Skopje :)

    -
    Friendly owners and staff :)
    tr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    2. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    cz

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    23. studenog 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marija
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    19. studenog 2017.

    Just perfect!

    Super comfortable bed, great balcony overlooking the mountain and very quiet neigborhood, room was spatious and super clean,staff friendly... All in all - just a perfect stay!
Učitavanje recenzija